Security Operations Center

Sikkerhed as a Service er det nye sort.

Få jeres egen it-concierge service

Desværre har cybersikkerhedsindustrien vist sig at være ineffektiv når det kommer til at reducere organisatorisk cyberrisiko. Nye teknologier, nye leverandører og nye løsninger dukker kontinuerligt op, men på trods af den konstante innovation, ser vi fortsat højprofilerede brud i overskrifterne.

Alle organisationer ønsker at gøre et bedre stykke arbejde med at styre deres cyberrisiko, men det kan være svært at navigere i mulighederne og ikke mindst finde ud af, hvem der skal stå for det daglige arbejde.

Vi mener, at organisationer er nødt til at gennemføre tre kerneinitiativer for at få det nødvendige overblik, der gør det muligt at minimere cyberrisici:

1. Optimér jeres eksisterende it- og sikkerhedsteknologi til en cloudplatform.

2. Fokusér alle installationer for at være sikker mod trusler på tværs af angrebsflader.

3. Balancér jeres sikkerhedsinvesteringer. Overvej hvor det kan betale sig at investere i ekstern ekspertise.

Har I også prøvet at løbe panden mod en mur?

Vil jeres virksomhed gerne hæve sikkerhedsprofilen, men har I den udfordring at det er for dyrt at investere i de produkter og ressourcer der skal til, for at levere et internt 24/7/365 sikkerhedsdriftscenter?

Er I nogle af dem der har prøvet at købe en service, men alligevel oplever at den ikke dækker det, I troede, den dækkede? Og oplever I stadig at taxameteret tikker hurtigt, så snart I har brug for assistance eller rammer en begrænsning i servicen?

Har jeres virksomhed købt en masse produkter, og det eneste I har fået ud at investeringen er mere kompleksitet og flere røde lamper, som I ikke kan eller har tid til at kvalificere?

Har I været ramt af et cyberangreb, og måtte søge hjælp fra eksterne eksperter blot for at opleve, at de sendte en meget stor faktura, men at I reelt ikke blev klogere på hvad der skete, og hvordan I sikrer, at det ikke sker igen?

Vil jeres virksomhed gerne vil have en service der skaber et reelt udbytte, og samtidigt gør det til en meget forudsigelig og konkurrencedygtig pris uden pludselige hovsa regninger?

Så tag en snak med os om Arctic Wolf®.

Torben Graversen

Torben Graversen

Hvis du vil vide mere om Arctic Wolf®, så skal du kontakte Torben. Han har et tæt samarbejde med producenten, og kan fortælle meget mere om opnåede resultater.

Torben er CEO i Loop Partners, og har ansvaret for den daglige drift i salgsafdelingen.

Kunderne kommer ofte til os med forskellige behov på sikkerhedsområdet, og det er vores fornemmeste opgave at lytte til dem og forstå og sætte os ind i den opgave, de som virksomhed står overfor. Nogle skal bruge et komplet SOC-setup, mens andre har brug for et supplement til en eksisterende løsning. Vi oplever ofte at blive valgt til lige netop af den årsag, at vi ikke er firkantede og kommer kunderne i prædefinerede kasser”.

Torben Graversen

Loop Partners