Karriere

Bliv en del af holdet.

Er glade kunder noget for dig?

Hos os er kunderne og deres forretning i centrum, og det skal de også være for dig. Men derfor kan du jo godt have stor viden om cloud, være vildt begejstret for hardware eller være en ørn til it-strategi. Måske er du supersælger, måske er du projektleder med stort P? Måske er det dig, vi mangler?

Et job hos Loop Partners er spændende, udfordrende og sjovt. Det kan vi jo sagtens sige, men det er rigtigt. Som medarbejder hos os får du en hverdag, der er præget af varierende opgaver for en bred vifte af kunder. Og de kan være både store og små.

Vi tager vores arbejde seriøst, men der er også plads til gode grin og et spil bordfodbold i løbet af arbejdsdagen. Og, så er familie et nøgleord hos os. Både den derhjemme, men også vores arbejdsfamilie, så med et job her følger også ansvaret for og ønsket om at være en del af en fællesskab.

Vil du være vores nye, begejstrede kollega?

Ring eller skriv til os. Så tager vi en snak om dine kompetencer og ønsker og ser, om de matcher vores behov.

Det er vigtigt at du er positiv og begejstret af natur, og at du trives med kollegaer der vil dig og arbejdspladsen det bedste. Kan du nikke til det, er Loop Partners måske et sted for dig. I videoen kan du høre hvad nogle af kollegaerne fortæller om at arbejde hos Loop Partners.

Loop Partners søger løbende kvikke, professionelle og energiske personer til vores team. Ønsker du at komme i dialog om en karriere, så tag kontakt til Torben Graversen, Partner og CEO.