Endpoint Protection

Det betaler sig at være sikker.

Få opdateret sikkerhedsagendaen

Der findes et hav af forskellige muligheder når det kommer til Endpoint Protection. I kan vælge en specialiseret løsning, udbudt af en partner der udelukkende beskæftiger sig med antivirus, patch management, threat detection og lokal mailscanning. Eller I kan vælge at samle Endpoint Protection med jeres Microsoft licenser.

Uanset hvad I vælger, så er det vigtigt at huske på, at 15 % af alle sikkerhedsbrud sker via Endpoints, så det er essentielt at have med på sikkerhedsagendaen.

Vi tilbyder egen cloudløsning 

Loop Cloud Endpoint Security er en on-demand cloudløsning. Det betyder at der ikke skal etableres servere, indkøbes software eller betales udgifter til installation og drift. Alle løbende omkostninger er indeholdt i abonnementet. Også support.

I kan få det hele

  • Sikkerhed som beskytter devices mod vira, rootkits, malware, phishing, datatab, webtrusler og meget mere.
  • Webfiltre, search advisor, USB-scanning og avanceret evaluering. Alle malware entrypoints blokeres.
  • Automatiske CSE-opdateringer. Brugere kan ikke ændre på settings eller afinstallere beskyttelsen.
  • Administration af alle devices i Control Center konsollen. Her kan der justeres på avancerede filtre, justeres optioner, konfigureres roller, privilegier og meget mere.

Også alle fordelene

  • Skalérbarhed i antal brugere – både ned og op fra dag til dag.
  • Sikring af PC & Mac computere, mobile devices samt servere mod malware og webtrusler.
  • Lavere TCO end on-premise deployment.
  • Administration af et ubegrænset antal devices og lokationer.
  • Ingen serverinstallation og vedligehold.
  • I undgår on-premise hardware og driftsomkostninger.
Torben

Kristoffer Fischer

Kristoffer Fischer er Key Account Manager hos Loop Partners, og specialist i Endpoint Protection. Han har igennem mange år vejledt virksomheder i hvordan de skal beskytte sig mod sikkerhedsbrud, og uddannet deres medarbejdere i at undgå phishing.

Jeg kender til flere virksomheder der har oplevet angreb, som de har kunne afværge, fordi de har haft en specialiseret Endpoint Protection. Via alarmer, mailkarantæne og ikke mindst kontinuerlig opdatering er det lykkedes dem at undgå hackerangreb og malware. Det er et af de områder som jeg er meget stor fortaler for i mit daglige arbejde. Og, så går jeg også meget op i at brugerne bliver uddannet, så de er bedst muligt rustet til at kunne spotte phishing e-mails”.

Kristoffer Fischer von Staffeldt

Loop Partners