Konsulentydelser

Vi kan supplere med meget.

Kompetent vejledning

I dag er de fleste virksomheder afhængige af stadig mere komplekse it-systemer, der skal være tilgængelige døgnet rundt. Det kræver stor opmærksomhed og meget tid.

Men hvis it-drift ikke er en af jeres kerneydelser, bruger I sikkert for mange gode kræfter på det – kræfter, som kunne bruges på forretningen i stedet. Her kan Loop Partners træde til. Enten ved helt eller delvist at overtage driften eller ved at rådgive om processen.

Mulighederne er mange. Vi kan hjælpe med at finde den løsning, der passer til jer.

Udnyt vores viden

Vi er eksperter i it-drift, og tilbyder vores kunder en unik kombination af praktisk erfaring og ekspertise. Vi lever af it, og kender udfordringerne ved den daglige drift til bunds. Og vi har samtidigt dyb indsigt i de problemer, der kan give hjertebanken i it-afdelingen. Vi ved, at vores kunder har brug for systemer, der kører sikkert og stabilt, og det har vi 100% fokus på. Alle processer er gennemprøvede, og alle værktøjer er nøje udvalgt, så I opnår den optimale drift af jeres it-systemer.

Derfor kan I trygt lade os overtage det tunge arbejde og drifte jeres systemer. Det skaber tryghed i organisationen, og giver it-afdelingen mere tid til at fokusere på virksomhedens kerneopgaver og udvikling af forretningen. Det er godt for medarbejdere og kunder – og for bundlinjen.

Brug os til

  • 24/7 overvågning af systemer.
  • Daglig statusrapport på systemer.
  • Opdatering af servere og netværk.
  • Opdatering og programrettelser af software.
  • Drift af backupsystemer.
  • 24/7 behandling af kritiske hændelser og nedbrud.
  • Test af disaster recovery plan.

Torben Graversen

Torben Graversen

Torben Graversen er Administrerende Direktør og stifter af Loop Partners. Torben er den der ved allermest om ressourcer og har det bredeste kendskab til samarbejdspartnere, og han kan derfor hjælpe jer med at finde den helt rigtige kompetence til opgaven. 

“Vi er en krævende kunde for enhver leverandør, og vi ledte efter en it-partner som forstår vores behov, også når det handler om de særlige hensyn der er omkring udstyr til udviklere i spilbranchen. Loop Partners har på forbilledlig vis taget opgaven til sig og i daglig­dagen sætter vi stor pris på den velfungerende supply chain, en udpræget fleksibilitet og et højt serviceniveau præget af personlig betjening og faglighed.

IO Interactive