Loop Partners privatlivspolitik

opdateret 14.10.19

1. Generelt

Denne persondatapolitik er gældende for Loop Partners Gruppen, der består af Loop Partners ApS og Loop Partners Printing Solutions ApS (herefter “Loop”); to danske selskaber beliggende Slotsmarken 16, 2970 Hørsholm, samt Sneppevang 5, 3450 Allerød, Danmark. Når du besøger vores hjemmeside eller køber varer og tjenesteydelser fra os, behandler vi personoplysninger om dig som beskrevet nedenfor. Vi optræder i den forbindelse som dataansvarlig, og du kan rette forespørgsler vedrørende behandlingen af dine personoplysninger til os som beskrevet nedenfor.

Beskyttelse af dit privatliv er meget vigtigt for os i Loop. Vi indsamler og anvender udelukkende dine personoplysninger inden for rammerne af den danske databeskyttelseslovgivning og EU’s databeskyttelsesforordning nr. 2016/679 (GDPR), som er tilføjet i den danske persondatalov. Når vi anvender betegnelser som ”personoplysninger”, ”behandling”, ”dataansvarlig” og ”databehandler”, har disse betegnelser den betydning, der er angivet i databeskyttelseslovgivningen.

2. Hvilke oplysninger, til hvilket formål og på hvilket grundlag?

Oplysninger vedrørende dit køb: når du køber varer eller tjenesteydelser på vores indkøbsportal eller igennem vore salgs eller løsningesafdeling, behandler vi de personoplysninger, som du giver til os, såsom dit navn, dine kontaktoplysninger (herunder adresse, e-mailadresse og telefonnummer) samt betalingsoplysninger. Vi indsamler og behandler disse oplysninger for at kunne levere varer og tjenesteydelser til dig, behandle returvarer og administrere din konto på vores indkøbsportal (såfremt du har oprettet en konto).

Derudover anvender vi dine personoplysninger til at sende dig meddelelser om, hvornår en vare er på lager, til at kontakte dig såfremt der er leveringsproblemer eller problemer med din ordre. Vi kan også analysere dine køb det formål at udvikle vores produkt portefølje og forfølge vores legitime interesse i udviklingen af vores produkter og tjenesteydelser.

Oplysningerne behandles dels, fordi det er nødvendigt for at opfylde en aftale med dig, og dels fordi det er nødvendigt for at forfølge vores legitime interesse i at kommunikere med dig på en effektiv måde og for dermed at kunne yde service på højeste niveau til vores kunder.

Selvom vi ikke baserer denne behandling på dit samtykke, kan du til enhver tid kontakte os, såfremt du har spørgsmål, og du kan anmode om, at vi standser vores behandling af dine personoplysninger. Se nærmere herom nedenfor.

Trafik på hjemmesiden og analyse – cookies: Loop indsamler og analyserer oplysninger om anvendelse, trafik og aktivitet på Loop’s hjemmeside. Det omfatter din IP-adresse, browsertype (chrome, internet explorer osv.), styresystem (windows osv.), interaktion med reklamer (f.eks. Klik eller opslag) samt besøgte sider. Dette sker ved anvendelse af cookies, og vi kan anvende cookies til at give dig personlige anbefalinger om produkter og tjenesteydelser. Når du anvender vores hjemmeside, accepterer du brugen af cookies, som angivet i vores cookiepolitik. Dette indebærer behandling af personoplysninger, hvilket er baseret på dit samtykke, som til enhver tid kan tilbagekaldes.

Direkte markedsføring baseret på dit samtykke: såfremt du har givet dit samtykke hertil, kan vi anvende din e-mailadresse og dit telefonnummer til at sende dig nyhedsbreve og kontakte dig vedrørende tilbud, arrangementer eller møder.

3. Hvem deler vi dine oplysninger med?

Vi kan dele dine oplysninger med vores partnere, eksempelvis producenter, vores logistikpartnere, som leverer dine varer, supportudbydere, udbydere af andre IT-løsninger der ikke leveres af Loop.

Derudover deler vi ikke dine personoplysninger med tredjeparter, medmindre det er påkrævet i henhold til lovgivning, eller såfremt vi har dit udtrykkelige samtykke hertil.

4. Overførsel af dine oplysninger

Vi lagrer dine personoplysninger på servere, som er sikkert placeret inden for EU/EØS. Vores systemer kører alle i et sikret datacenter i Danmark. Da vi vægter databeskyttelse meget højt, overfører vi ikke dine personoplysninger til lande uden for EU/EØS, og alle vores databehandlere er underlagt strenge fortrolighedsforpligtelser vedrørende dine personoplysninger. Det kan dog under visse omstændigheder være nødvendigt at overføre dine personoplysninger til lande uden for EU/EØS, og såfremt det er tilfældet, vil vi sikre, at dataoverførslen er underlagt de påkrævede sikkerhedsforanstaltninger; eksempelvis standardkontrakter vedtaget af Europa-kommissionen eller EU-US Privacy Shield. Du kan rekvirere en kopi af sådanne eventuelle sikkerhedsforanstaltninger ved at kontakte os som beskrevet nedenfor.

5. Opbevaring og sletning

Loop sletter dine personoplysninger, når alle formål for den pågældende behandling af personoplysninger er opfyldt, og når sletning er tilladt i henhold til gældende lovgivning.

Eksempelvis sletter vi oplysninger angående din profil på vores kunde behandlingssystem når en konto slettes, mens oplysninger om kontaktpersonen for kontoen og fakturaoplysninger opbevares i fem år, så vi kan håndtere fremtidige forespørgsler og overholde gældende regnskabslovgivning. Vi sletter eller anonymiserer oplysninger om dine købte varer efter fem år fra købstidspunktet.

Du kan anmode om adgang information omkring hvilke oplysninger vi opbevarer om dig, eller til eller sletning af dine personoplysninger ved at kontakte os som beskrevet nedenfor.

6. Dine rettigheder

Du har ret til efter anmodning at få indsigt i de personoplysninger, som vi opbevarer eller på anden vis behandler om dig. Du har ligeledes retten til at få berigtiget eventuelle urigtige personoplysninger, og under visse omstændigheder har du ret til at begrænse vores behandling af dine personoplysninger eller kræve, at vi sletter dine personoplysninger. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke, som danner grundlag for behandlingen af dine personoplysninger (som beskrevet ovenfor), uden at dette påvirker lovligheden af den behandling, som blev baseret på samtykke før tilbagekaldelsen af dette.

Du har ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger, og i henhold til EU’s databeskyttelsesforordning 2016/679 (GDPR) kan du bede om at modtage dine personoplysninger i et struktureret og almindeligt anvendt format, således at personoplysningerne nemt kan overføres til dig eller en anden dataansvarlig valgt af dig (dette kaldes for ”dataportabilitet”).

Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, opfordres du til at kontakte os. Eventuelle henvendelser herom bedes fremsendt som angivet ovenfor i denne persondatapolitik. Vi oplyser dig samtidig om, at du i henhold til lovgivningen er berettiget til at indgive en klage til datatilsynet.

7. Opdateringer og ændringer

Denne persondatapolitik vil løbende blive opdateret. Når vi udsender ændringer til persondatapolitikken, vil vi angive datoen for, hvornår persondatapolitikken sidst er opdateret. Såfremt der foretages væsentlige ændringer i denne politik eller i forhold til, hvordan vi anvender dine personoplysninger, vil vi synligt gøre opmærksom på sådanne ændringer eller sende dig direkte meddelelse herom.

8. Cookiepolitik

Denne hjemmeside bruger cookies. Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at
vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger
om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og
analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem,
eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du samtykker til vores cookies,
hvis du fortsætter med at anvende vores hjemmeside.

 

Cookies er små tekstfiler, som kan bruges af websteder til at gøre en brugers oplevelse mere
effektiv.

Loven fastslår, at vi kan gemme cookies på din enhed, hvis de er strengt nødvendige for at sikre
leveringen af den tjeneste, du udtrykkeligt har anmodet om at bruge. For alle andre typer cookies
skal vi indhente dit samtykke.

Dette websted bruger forskellige typer af cookies. Nogle cookies sættes af tredjeparts tjenester,
der vises på vores sider.

Du kan til enhver tid ændre eller tilbagetrække dit samtykke fra Cookiedeklarationen på vores
hjemmeside.

Få mere at vide om, hvem vi er, hvordan du kan kontakte os, og hvordan vi behandler persondata i
vores Privatlivspolitik.

Dit samtykke gælder for følgende domæner: www.looppartners.com

Cookiedeklarationen er sidst opdateret d. 15.06.2020 af Cookiebot:

Cookies herunder inddeles efter: Navn, udbyder, formål, udløb & type

Nødvendige cookies:

Nødvendige cookies hjælper med at gøre en hjemmeside brugbar ved at aktivere grundlæggende
funktioner såsom side-navigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke
fungere ordentligt uden disse cookies.

_abck, Mailchimp. Benyttes til identificering og forsvar mod replay-cookie-angreb. Cookien er
nødvendig for hjemmesidens sikkerhed og integritet. 1 år, HTML

bm_sz, Mailchimp. Benyttes i forbindelse med hjemmesidens BotManager. Denne identificerer,
kategoriserer og udfærdiger rapporter omhandlende bots der forsøger at tilgå hjemmesiden. 1 år, HTML

CookieConsent, Cookiebot. Gemmer brugerens cookie-samtykke-tilstand for det aktuelle domæne.
1 år, HTTP Cookie

crumb, www.looppartners.com. Bruges af squarespace til at undgå farlige handlinger, såkaldte
cross-site request forgery (CSRF). Session, HTTP Cookie

test, www.looppartners.com. Viser, hvorvidt den besøgende har tilvalgt cookies i marketingkategorien.
Cookien er nødvendig for overholdelsen af GDPR-regulativet. Persistent, HTML Local Storage

Præference cookies:

Præference cookies gør det muligt for en hjemmeside at huske oplysninger, der ændrer den måde
hjemmesiden ser ud eller opfører sig på. F.eks. dit foretrukne sprog, eller den region, du befinder
dig i.

_AVESTA_ENVIRONMENT, Mailchimp. Cookien sættes når brugeren tilmelder sig en email-tjeneste fra
MailChimp. Session, HTTP Cookie

wordpress-announcement-bar, www.looppartners.com. Husker om brugeren har minimeret eller lukket
chat-box eller pop-up beskeder på hjemmesiden. Persistent, HTML Local Storage

Statistik cookies:

Statistisk cookies hjælper webstedsejere med at forstå, hvordan de besøgende interagerer med
hjemmesider ved at indsamle og rapportere oplysninger anonymt.

_ga, Google. Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende
bruger hjemmesiden. 2 år, HTTP Cookie

_gat, Google. Anvendes af Google Analytics til at drosle hastigheden på antallet af forespørgsler
til serveren. 1 dag, HTTP Cookie

_gid, Google. Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende
bruger hjemmesiden. 1 dag, HTTP Cookie

collect, Google. Bruges til at sende data til Google Analytics om den besøgendes enhed og adfærd.
Sporer den besøgende på tværs af enheder og marketingkanaler. Session, Pixel Tracker

p.gif, Adobe Inc. Bruges af typekit til at spore hvilke fonte der benyttes. Session, Pixel Tracker

ss_cvisit, www.looppartners.com. Indsamler data om det aktuelle besøg. Indsamler udelukkende
information omkring besøgets længde, og den besøgendes navigation på hjemmesiden. 1 dag, HTTP Cookie

Marketing cookies:

Marketing cookies bruges til at spore besøgende på tværs af websites. Hensigten er at vise annoncer,
der er relevante og engagerende for den enkelte bruger, og dermed mere værdifulde for udgivere og
tredjeparts annoncører.

ss_cid, www.looppartners.com. Indsamler data om den besøgendes præferencer og adfærd. Den besøgende
tilskrives et segment på baggrund af disse data. Dette benyttes for at effektivisere annoncer
på hjemmesiden. 2 år, HTTP Cookie

ss_cpvisit, www.looppartners.com. Indsamler data om den besøgendes præferencer og adfærd. Den
besøgende tilskrives et segment på baggrund af disse data. Dette benyttes for at effektivisere
annoncer på hjemmesiden. 2 år, HTTP Cookie

ss_cvr, www.looppartners.com. Indsamler data om den besøgendes præferencer og adfærd. Den besøgende
tilskrives et segment på baggrund af disse data. Dette benyttes for at effektivisere annoncer på
hjemmesiden. 2 år, HTTP Cookie

ss_cvt, www.looppartners.com. Indsamler data om den besøgendes præferencer og adfærd. Den besøgende
tilskrives et segment på baggrund af disse data. Dette benyttes for at effektivisere annoncer på
hjemmesiden. 1 dag, HTTP Cookie

9. Kontaktoplysninger

Hvis du har spørgsmål til vores dataansvarlige Torben Graversen eller til vores persondatapolitik generelt, kan du kontakte os her: gdpr@looppartners.com.