Datacenter refresh

Vælg den rigtige løsning.

It som vækstparameter

For stort set alle virksomheder, er it blevet uundværlig, og et væsentligt parameter for den daglige drift og fremtidige vækst. Så skal man kigge på drift i sit Datacenter, bliver det vigtigere end nogensinde, at der er valgt en løsning der understøtter virksomhedens behov.

Så hvordan vælger man den rigtige løsning, når man hele tiden bombarderes med informationer fra teknologiproducenterne, der naturligvis er ivrige efter at få netop deres teknologi ind i jeres virksomhed?

Tag den rigtige beslutning

Vores rådgivning stiller skarpt på de svære og komplekse it-spørgsmål, der er afgørende for jeres forretning. Det kan vi, fordi vi er uafhængige. Vi repræsenterer ikke producenterne, men er 100 % på vores kunders side.

Vi kæmper altid for, at I får de bedste it-løsninger og de bedste aftaler. Derfor bør I spørge os, inden I investerer i it. Og vi bliver hos jer helt fra den initielle analyse til implementering af den valgte platform.

Med os får I

  • En gennemarbejdet analyse af virksomhedens behov, og hvordan de kan løses ved forskellige teknologier.
  • Økonomisk sammenligning teknologier imellem på den samlede businesscase.
  • Beslutninger der træffes på et kvalificeret grundlag.
  • Konstruktivt samspil med egen it-organisation.
  • Ingen fejlinvesteringer.
  • Gennemsigtighed i forhold til fremtidige udvidelsesbehov og vilkår up-front.

Torben Graversen

Torben Graversen

Torben Graversen er Administrerende Direktør og stifter af Loop Partners. Torben har gennem de sidste 20 år samarbejdet med virksomheder om datacenterstrategi, og derfor er han den rigtige at kontakte ved overvejelser om udskiftning eller opgradering.

“Vi er en krævende kunde for enhver leverandør, og vi ledte efter en it-partner som forstår vores behov, også når det handler om de særlige hensyn der er omkring udstyr til udviklere i spilbranchen. Loop Partners har på forbilledlig vis taget opgaven til sig og i daglig­dagen sætter vi stor pris på den velfungerende supply chain, en udpræget fleksibilitet og et højt serviceniveau præget af personlig betjening og faglighed.

IO Interactive