Hybrid Cloud

Skab balance mellem kapacitet og udgifter.

Sådan kan du let orkestrere alle dine workloads – og placere dem der, hvor det giver mening

Den hybride it-infrastruktur vinder større og større indpas i mange virksomheder. Men den har sine udfordringer. Det kan f.eks. være svært at bevare overblikket og administrere infrastrukturen sikkert på tværs af forskellige services og platforme med hver med deres egne API’er og brugergrænseflader.

Det kan samtidig være svært at finde den optimale balance mellem Public Cloud og eget datacenter i virksomhedens it-infrastruktur – både i forhold til at sikre den bedst mulige balance mellem økonomi, compliance, sikkerhed, fleksibilitet og ikke mindst management.

Udfordringen bliver kun større, hvis man skal orkestrere it-services på tværs af et stort antal lokationer såsom afdelinger eller butikker, hvor det er hensigtsmæssigt at opbevare og behandle data lokalt.

Dell’s integrerede system til Microsoft Azure Stack HCI

Dell Technologies har i samarbejde med Microsoft udviklet et Hyper-konvergeret system til Azure Stack HCI, der gør det muligt at tilpasse eller endda gentænke it-infrastrukturen og hele den måde, den administreres på.

Et af de centrale elementer i løsningen er hardware baseret på Dell Technologies AX-servere, som er bygget til Stack HCI. Det andet ben i løsningen er Azure Arc, der bygger bro mellem skyen og fysiske eller virtuelle entiteter. Herefter optræder de som elementer i Azure, og kontrolleres via den cloudbaserede grænseflade.

All-in-one-place management – frigiver tid og giver overblik

Det integrerede system fra Dell er et resultat af et tæt samarbejde mellem Dell Technologies og Microsoft, der er udviklet med det formål at give it-afdelingen én samlet strømlinet løsning, der gør det nemt og overskueligt at orkestrere alle on-premise eller cloudbaserede workloads via Microsoft Azure eller andre Public Clouds. Alle trådende samles desuden i Windows Admin Center. Det gør det f.eks. hurtigt og enkelt at køre vigtige opdateringer.  Det kan især være relevant for de virksomheder, hvis infrastruktur er vokset over tid, og som derfor kan være komplekse at administrere i forhold til sikkerhedsopdateringer eller implementering af nye services.

Det er generelt dyrere at afvikle applikationer i Public Cloud, og storageomkostningerne er også langt højere end hvis de afvikles i eget datacenter. Til gengæld er der stor fleksibilitet og god økonomi i at bruge Public Cloud til f.eks. at håndtere perioder med spidsbelastninger eller til udvikling og test baseret på de mange services, der findes i Azure. Heldigvis så behøver det ikke være enten/eller. I kan nemlig få det bedste fra begge verdener, uden at omkostningerne løber løbsk.

Få alle fordele fra Public Cloud men fleksibiliteten til at placere workloads, hvor det er mest økonomisk rentabelt

Der er mange fordele ved Public Cloud og mange virksomheder har gennem de seneste år implementeret en Cloud-first strategi. Desværre er omkostningerne over tid kommet ud af kontrol, og derfor ønsker flere virksomheder en mere balanceret tilgang. 

Microsoft og Dell Technologies har i fællesskab udviklet en løsning, hvor I kan få alle fordelene fra Microsoft Azure, og samtidig har muligheden for med få klik at trække krævende og omkostningstunge workloads hjem til jeres eget datacenter.

 

Se videoen og find ud af hvordan!

Torben Graversen

Torben Graversen

Torben Graversen er Administrerende Direktør og stifter af Loop Partners. Torben kan vejlede jer når det kommer til cloudstrategi, og han forstår at sætte det rigtige hold når det kommer til at finde den rette balance mellem kapacitet og udgifter.

Få en gratis analyse!

Vi tilbyder jer en gratis og uforpligtende analyse, der kan afklare, hvor det overordnet set giver bedst mening at placere jeres workloads i forhold til performance/hastighed, complianceregulativer som GDPR og ikke mindst i forhold til, hvor økonomien er mest fordelagtig.

Analysen kan tage udgangspunkt i jeres nuværende forbrug i Microsoft Azure eller i hele eller dele af workloads, som påtænkes at blive afviklet i Azure.

Besparelses- og optimeringspotentialet synliggøres i en række anbefalinger tilpasset jeres virksomhed.

“Vi er en krævende kunde for enhver leverandør, og vi ledte efter en it-partner som forstår vores behov, også når det handler om de særlige hensyn der er omkring udstyr til udviklere i spilbranchen. Loop Partners har på forbilledlig vis taget opgaven til sig og i daglig­dagen sætter vi stor pris på den velfungerende supply chain, en udpræget fleksibilitet og et højt serviceniveau præget af personlig betjening og faglighed.

IO Interactive