Hardware & Software

Investér med omtanke.

Hardware & Software

Alle virksomheder, lige fra den mindste startup til den største internationale virksomhed, har brug for regelmæssigt at indkøbe hardware og software.

Vi tilbyder alt indenfor dag-til-dag leverancer af hard- og software, samt muligheder for finansiering.

Som kunde hos Loop Partners kan I vælge at bestille jeres varer via vores webshop, eller hos en af vores interne salgsspecialister. De har tilsammen mere end 100 års erfaring med indkøb af it-produkter, så de ved hvor de skal lede efter lige netop det, I søger.

Mere end bare en it-leverandør

Den tid I bruger sammen med os inden I køber it-udstyr, er godt givet ud. Den tid bruger vi nemlig på at forstå jeres forretning og jeres arbejdsprocesser. Når vi kombinerer den forståelse med vores indgående kendskab til produkterne, bliver resultatet det helt rigtige udstyr til jeres virksomhed. Og nok så væsentligt: Vi forsvinder ikke efter salget, men står klar på sidelinjen, hvis I har brug for forstærkning. Alternativt kan vi stå for udrulning og drift af de nye produkter i virksomheden.

Som en sløjfe på det hele, kan vi også hjælpe med indkøbsstrategien. Vi er uafhængige af leverandører og kan sætte større indkøb i udbud, så I opnår de bedste priser og besparelser.

Torben Graversen

Torben Graversen

Torben Graversen er Administrerende Direktør og stifter af Loop Partners. Torben har ansvaret for den overordnede strategi og eksekvering af Loops helt særlige fokus på mellemstore virksomheder og deres it-infrastrukturbehov.

“Vi er en krævende kunde for enhver leverandør, og vi ledte efter en it-partner som forstår vores behov, også når det handler om de særlige hensyn der er omkring udstyr til udviklere i spilbranchen. Loop Partners har på forbilledlig vis taget opgaven til sig og i daglig­dagen sætter vi stor pris på den velfungerende supply chain, en udpræget fleksibilitet og et højt serviceniveau præget af personlig betjening og faglighed”.

IO Interactive