LOOP PARTNERS persondatapolitik

opdateret 25.05.18

1. Generelt

Denne persondatapolitik er gældende for Loop Partners Gruppen, der består af Loop Partners ApS og Loop Partners Printing Solutions ApS (herefter "Loop"); to danske selskaber beliggende Slotsmarken 16 2970 Hørsholm, Danmark. Når du besøger vores hjemmeside eller køber varer og tjenesteydelser fra os, behandler vi personoplysninger om dig som beskrevet nedenfor. Vi optræder i den forbindelse som dataansvarlig, og du kan rette forespørgsler vedrørende behandlingen af dine personoplysninger til os som beskrevet nedenfor.

Beskyttelse af dit privatliv er meget vigtigt for os i Loop. Vi indsamler og anvender udelukkende dine personoplysninger inden for rammerne af den danske databeskyttelseslovgivning og EU’s databeskyttelsesforordning nr. 2016/679 (GDPR), som er tilføjet i den danske persondatalov. Når vi anvender betegnelser som ”personoplysninger”, ”behandling”, ”dataansvarlig” og ”databehandler”, har disse betegnelser den betydning, der er angivet i databeskyttelseslovgivningen.

 

2. Hvilke oplysninger, til hvilket formål og på hvilket grundlag?

Oplysninger vedrørende dit køb: når du køber varer eller tjenesteydelser på vores indkøbsportal eller igennem vore salgs eller løsningesafdeling, behandler vi de personoplysninger, som du giver til os, såsom dit navn, dine kontaktoplysninger (herunder adresse, e-mailadresse og telefonnummer) samt betalingsoplysninger. Vi indsamler og behandler disse oplysninger for at kunne levere varer og tjenesteydelser til dig, behandle returvarer og administrere din konto på vores indkøbsportal (såfremt du har oprettet en konto).

Derudover anvender vi dine personoplysninger til at sende dig meddelelser om, hvornår en vare er på lager, til at kontakte dig såfremt der er leveringsproblemer eller problemer med din ordre. Vi kan også analysere dine køb det formål at udvikle vores produkt portefølje og forfølge vores legitime interesse i udviklingen af vores produkter og tjenesteydelser.

Oplysningerne behandles dels, fordi det er nødvendigt for at opfylde en aftale med dig, og dels fordi det er nødvendigt for at forfølge vores legitime interesse i at kommunikere med dig på en effektiv måde og for dermed at kunne yde service på højeste niveau til vores kunder.

Selvom vi ikke baserer denne behandling på dit samtykke, kan du til enhver tid kontakte os, såfremt du har spørgsmål, og du kan anmode om, at vi standser vores behandling af dine personoplysninger. Se nærmere herom nedenfor.

Trafik på hjemmesiden og analyse – cookies: Loop indsamler og analyserer oplysninger om anvendelse, trafik og aktivitet på Loop’s hjemmeside. Det omfatter din IP-adresse, browsertype (chrome, internet explorer osv.), styresystem (windows osv.), interaktion med reklamer (f.eks. Klik eller opslag) samt besøgte sider. Dette sker ved anvendelse af cookies, og vi kan anvende cookies til at give dig personlige anbefalinger om produkter og tjenesteydelser. Når du anvender vores hjemmeside, accepterer du brugen af cookies, som angivet i vores cookiepolitik. Dette indebærer behandling af personoplysninger, hvilket er baseret på dit samtykke, som til enhver tid kan tilbagekaldes.

Direkte markedsføring baseret på dit samtykke: såfremt du har givet dit samtykke hertil, kan vi anvende din e-mailadresse og dit telefonnummer til at sende dig nyhedsbreve og kontakte dig vedrørende tilbud, arrangementer eller møder.

 

3. Hvem deler vi dine oplysninger med?

Vi kan dele dine oplysninger med vores partnere, eksempelvis producenter, vores logistikpartnere, som leverer dine varer, supportudbydere, udbydere af andre IT-løsninger der ikke leveres af Loop.

Derudover deler vi ikke dine personoplysninger med tredjeparter, medmindre det er påkrævet i henhold til lovgivning, eller såfremt vi har dit udtrykkelige samtykke hertil.

 

4. Overførsel af dine oplysninger

Vi lagrer dine personoplysninger på servere, som er sikkert placeret inden for EU/EØS. Vores systemer kører alle i et sikret datacenter i Danmark. Da vi vægter databeskyttelse meget højt, overfører vi ikke dine personoplysninger til lande uden for EU/EØS, og alle vores databehandlere er underlagt strenge fortrolighedsforpligtelser vedrørende dine personoplysninger. Det kan dog under visse omstændigheder være nødvendigt at overføre dine personoplysninger til lande uden for EU/EØS, og såfremt det er tilfældet, vil vi sikre, at dataoverførslen er underlagt de påkrævede sikkerhedsforanstaltninger; eksempelvis standardkontrakter vedtaget af Europa-kommissionen eller EU-US Privacy Shield. Du kan rekvirere en kopi af sådanne eventuelle sikkerhedsforanstaltninger ved at kontakte os som beskrevet nedenfor.

 

5. Opbevaring og sletning

Loop sletter dine personoplysninger, når alle formål for den pågældende behandling af personoplysninger er opfyldt, og når sletning er tilladt i henhold til gældende lovgivning.

Eksempelvis sletter vi oplysninger angående din profil på vores kunde behandlingssystem når en konto slettes,  mens oplysninger om kontaktpersonen for kontoen og fakturaoplysninger opbevares i fem år, så vi kan håndtere fremtidige forespørgsler og overholde gældende regnskabslovgivning. Vi sletter eller anonymiserer oplysninger om dine købte varer efter fem år fra købstidspunktet.

Du kan anmode om adgang information omkring hvilke oplysninger vi opbevarer om dig, eller til eller sletning af dine personoplysninger ved at kontakte os som beskrevet nedenfor.

 

6. Dine rettigheder

Du har ret til efter anmodning at få indsigt i de personoplysninger, som vi opbevarer eller på anden vis behandler om dig. Du har ligeledes retten til at få berigtiget eventuelle urigtige personoplysninger, og under visse omstændigheder har du ret til at begrænse vores behandling af dine personoplysninger eller kræve, at vi sletter dine personoplysninger. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke, som danner grundlag for behandlingen af dine personoplysninger (som beskrevet ovenfor), uden at dette påvirker lovligheden af den behandling, som blev baseret på samtykke før tilbagekaldelsen af dette.

Du har ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger, og i henhold til EU's databeskyttelsesforordning 2016/679 (GDPR) kan du bede om at modtage dine personoplysninger i et struktureret og almindeligt anvendt format, således at personoplysningerne nemt kan overføres til dig eller en anden dataansvarlig valgt af dig (dette kaldes for ”dataportabilitet”).

Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, opfordres du til at kontakte os. Eventuelle henvendelser herom bedes fremsendt som angivet ovenfor i denne persondatapolitik. Vi oplyser dig samtidig om, at du i henhold til lovgivningen er berettiget til at indgive en klage til datatilsynet.

 

7. Opdateringer og ændringer

Denne persondatapolitik vil løbende blive opdateret. Når vi udsender ændringer til persondatapolitikken, vil vi angive datoen for, hvornår persondatapolitikken sidst er opdateret. Såfremt der foretages væsentlige ændringer i denne politik eller i forhold til, hvordan vi anvender dine personoplysninger, vil vi synligt gøre opmærksom på sådanne ændringer eller sende dig direkte meddelelse herom.

 

8. Cookiepolitik

 

9. Kontaktoplysninger

Hvis du har spørgsmål til Loop Partners persondatapolitik kan du kontakte os her: gdpr@looppartners.com.