IT-rådgivning | IT-projekter | IT-drift | Software | Hardware | Cloud

Er du glad for kunder?

Hos os er kunderne og deres forretning i centrum, og det skal de også være for dig. Men derfor kan du jo godt have stor viden om cloud, være vildt begejstret for hardware eller være en ørn til IT-strategi. Måske er du supersælger; måske er du projektleder med stort P? Måske er det dig, vi mangler?

Et job hos Loop Partners er spændende, udfordrende og sjovt. Det kan vi jo sagtens sige, men det er rigtigt. Som medarbejder hos os får du en hverdag, der er præget af varierende opgaver for en bred vifte af kunder. Og de kan være både store og små. Vi tager vores arbejde seriøst, men der er også plads til gode grin og et spil bordfodbold i løbet af arbejdsdagen.

Har du lyst til at blive vores nye kollega?

Du kan søge en af vores ledige stillinger, eller du kan ringe eller skrive til os. Så tager vi en snak om dine kompetencer og ønsker og ser, om de matcher vores behov.

Ledige stillinger

Loop Partners er en hastigt voksende IT sourcing partner som leverer IT infrastruktur løsninger, private cloud, driftsaftaler, hardware, software, services og konsulentydelser.

Vi har mange spændende og udfordrende kunder, som vi på daglig basis servicerer med leverance, rådgivning, design, implementering og drift.


 

Key Account Manager

Er du en af de bedste? En af dem som går efter de mest udfordrende opgaver i et agilt, til tider hektisk og altid kunderettet miljø? Så er det dig vi har et tilbud til! Vi søger de bedste profiler til vores IT account management team!

 

Vi søger en absolut selvstændig, stærkt kundemindet og hands on Team Leader til vores drift og support team. Stillingen indebærer selvstændigt ansvar for leverance af driftkontrakter, helpdesk support og incident management

Team Lead Drift og Support


 

Søg uopfordret

Loop Partners søger løbende kvikke, professionelle og energiske personer til vores teams. Ønsker du at komme i dialog med Loop om en karriere, så tag kontakt:

Sussie Lundberg, Markedsdirektør
Telefon: +45 7199 8999 / Mail: slu@looppartners.com

 
LOOP_21.jpg