IT-rådgivning | IT-projekter | IT-drift | Software | Hardware | Cloud

I har projektet. Vi har projektlederen.

Har I en projektafdeling i huset, der kan styre det næste store IT-projekt trygt i havn?  Hvis ikke, så har vi både erfaringen og mandskabet. Det er kompliceret og tidskrævende at gennemføre et større IT-projekt, når forretningen samtidig skal køre videre for fuld damp. Og for de fleste virksomheder er gennemførelse IT-projekter ikke en del af de faste rutiner og arbejdsopgaver.

Det er heller ikke ualmindeligt, at virksomheder ikke har kompetencer in-house, der kan styre den type projekter. Det har vi til gengæld hos Loop Partners – rutinen og kompetencerne. Vores projektledere har erfaring med små projekter, store projekter og projekter, der trænger til at genstartes. Så hvorfor ikke lade jeres næste store IT-projekt nyde godt af vores erfaring? Så kan I holde fokus på forretningen og spare både tid og penge.

 

Et andet perspektiv

En ekstern projektleder kan kaste nye øjne på jeres projekt og se det fra andre vinkler. Hvordan kan projektet afvikles mest effektivt? Hvordan minimerer I risiciene? Hvordan sætter I det bedste team sammen?

Vores projektledere har det store overblik, kan jonglere med udfordrende tidsplaner og holde styr på alle ressourcer. Vi kan være med hele vejen – fra business case til idriftsættelse. Fra rådgivning til implementering. Og alle vores projektledere naturligvis Prince2-certificerede.

Find dit projekt:

 
mFSfBUYP_400x400.jpg

Ulrik Uhre Brink

Ulrik Uhre Brink er Project og Service Delivery Manager. Ulrik har ansvaret for leverance af drift- og projektaftaler, og er en flittigt brugt projektleder på større transformationsprojekter. Ulrik er uddannet Civilingeniør med speciale i Digital Media Engineering og er Prince2 certificeret.