IT-rådgivning | IT-projekter | IT-drift | Software | Hardware | Cloud

Mangler I uvildig IT-rådgivning? Har I behov for at nogen overtager driften, så I får mere tid? Leder du efter den rigtige pris på hardware? Eller vil I gerne høre mere om cloud? Så tag fat i Loop Partners, og hør, hvordan vi kan hjælpe jer.

I vil gerne have det optimale udbytte af jeres IT-investeringer. Og det vil vi gerne hjælpe med. Vi har erfaringen og kompetencerne, så vi kan rådgive om strategi og indkøb, drifte infrastruktur eller hjælpe med cloudydelser.

 
_60P1110.jpg

Rådgivning

Rådgivning med fokus på de svære og komplekse IT-spørgsmål, der er afgørende for jeres forretning. Og uafhængigt af producenter.

 
_60P2961.jpg

Hardware & Software

Vi leverer hardware og software, og vi sørger for at I får de rigtige produkter til den rigtige pris.

 
_60P2759.jpg

Projekter

Vi styrer jeres IT-projekter sikkert i havn. Vi har kompetencerne og rutinen, og har erfaring med såvel små som store projekter. Og med at rette op på projekter, der er kommet ud af kurs.

 
_60P2844.jpg

Drift

Vi er eksperter i IT-drift og tilbyder en unik kombination af praktisk erfaring og ekspertise. Vi kan rådgive eller overtage driften. Uanset, hvad I vælger, sparer I tid og ressourcer.

 
_60P3033.jpg

Cloud

Få ændret virksomhedens IT-landskab ved at flytte software og infrastruktur ud i skyen. Og få større tilgængelighed og fleksibilitet i forhold til infrastruktur, software og hardware.

 

Det siger kunderne


Brdr. AO opererer i et meget dynamisk marked, og vores krav til oppetid og effektivitet i IT driften er et vigtigt bidrag til virksomhedens succes. Derfor var det vigtigt for mig at etablere det helt rigtige datacenter setup. Loop Partners har på forbilledlig vis været vores transformations­konsulenter, både på strate­gisk og operationelt niveau, i dette nøgleprojekt.

dsvm.png
Jeg valgte Loop Partners på baggrund af deres erfaring med store end-to-end PC distributions-opgaver. Vores setup kræver avanceret administration og overblik over hele kæden fra bestilling til PC’en er i drift hos kollegaen. Den opgave har Loop Partners klaret rigtig flot og vi er meget tilfredse med samarbejdet.

ioi-logo.png
IO Interactive er en krævende kunde for enhver leverandør, og jeg ledte efter en IT partner som forstod vores behov, også når det handler om de særlige hensyn der er omkring udstyr til udviklere i spilbranchen. Loop Partners har på forbilledlig vis taget opgaven til sig og i daglig­dagen sætter vi stor pris på den velfungerende supply chain, en udpræget fleksibilitet og et højt serviceniveau præget af personlig betjening og faglighed.

Torm.png
Samarbejdet med Loop Partners i New Waves projektet har været en fornøjelse, og jeg er særligt tilfreds med den tilgang Loop har haft til opgaverne. Vi har ikke blot fået en teknisk løsning, vi har også fået særdeles værdifuld rådgivning om indkøb, realisering og implementering.