Vi søger: FIRSTLINE SUPPORTER
- MED ET HJERTE DER BANKER FOR KUNDEBETJENING

Er du en af de bedste IT supportere? En af dem som måler din succes i kundetilfredshed og evnen til at løse teknisk komplicerede udfordringer? Er du afhængig af et til tider hektisk og altid kunderettet miljø? Så er det dig vi har et tilbud til! Vi søger en firstline IT-supporter til vores outsourcing afdeling!

Loop Partners er et hastigt voksende IT selskab, som leverer IT infrastruktur løsninger, first line support, private cloud, driftaftaler, 24/7 beredskab og IT konsulenter. Vi har en masse spændende og udfordrende kunder, som vi på daglig basis servicerer med rådgivning, design, implementering og drift.

Vi har kontor i Hørsholm og har 30 ansatte plus hel del freelance konsulenter tilknyttet vores projekter.

Vi søger en absolut selvstændig og kundemindet IT supporter til vores firstline team. Teamet er i direkte kontakt med vores kunder, og løser på daglig basis opgaver for kundernes medarbejdere.

 

De primære ansvarsområder for supporteren er:

 • Firstline support af kundernes slutbrugere

 • Assistere konsulenter ifm. incidents og projekter

 • Assistere i løbende system-vedligehold jfr. driftprocesser

 • Assistere med vedligeholdelse af driftprocesser

 • Assistere med patching af PC med sikkerhedsopdateringer fra Windows og 3. parts produkter.

Teknisk ekspertise

 • Microsoft produkter

 • Antivirus produkter, f.eks. Bitdefender

 • Netværk

 • Kendskab til driftprocesser

Du er kundeorienteret, har ildhu og er en finisher

Du holder af kundekontakt, og har flair for at tale med alle – også i pressede situationer.

Vi lægger stor vægt på de personlige egenskaber hos Loop. Vores team består af den særlige type profiler, som både mestre det faglige, og har en levende og konstruktiv dialog med kunderne.

Det betyder at du, ud over at løse den konkrete opgave, altid holder et højt og professionelt kommunikationsniveau, og forstår at fastholde og udvide engagementet på en professionel måde.


Tæt samarbejde med resten af organisationen

Du skal på selvstændig vis varetage supportopgaver på daglig basis og bistå vores konsulenter med rutineopgaver i den løbende service delivery. Ved incidents deltager du i koordinering af ressourcer, både hos Loop og hos kunden. I dagligdagen arbejder du sammen med kollegaerne i hele organisationen, og vi forventer derfor, at du er en åben person med gode kommunikations-egenskaber.

Din adfærd skal anspore til at løse udfordringer og være udviklende for teamet. Vi arbejder tæt sammen, er afhængige af hinanden, og der er ikke langt til toppen. Der er højt tempo, stor dynamik og en frejdigt tone.


Vi tilbyder

Et job i en hurtigt voksende virksomhed, hvor vækstplanerne for de næste år er ambitiøse. Vi er Børsen Gazelle 2018, og vi stopper ikke her. Ånden og kulturen hos Loop Partners er åben og venlig, organisationen flad og med højt til loftet på humør, energi og ambitioner.

Udover kontorlokaler i ren New York'er stil i Hørsholm, tilbyder vi et væld af arrangementer socialt som tæller fra årligt DHL, sommerfest, julefrokost, afdelings-arrangementer, frokost- og frugtordning, massageordning til løbeklub, husmøder og dine ideer.


Søg om jobbet nu

Send din ansøgning til Ulrik Uhre Brink på uub@looppartners.com, eller kontakt Ulrik på telefon 20404026 for mere information.

I din ansøgning skal du som minimum angive følgende:

 • Uddannelse

 • Relevant erhvervserfaring

 • Antal år som IT supporter

 • Antal år i job med kundekontakt

 • Oversigt over tidligere ansættelser

Samtaler afholdes løbende.